Kurt Menten is gepassioneerd door electriciteitswerken. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgt hij, samen met zijn team, voor een perfecte afwerking van al uw elektriciteitswerken.

U kan bij M&K-elektriciteitswerken terecht voor parlofoon- en videofooninstallaties en domoticasystemen. Daarnaast kan U ook bij M&K-electrikiteitswerken terecht voor alle producten voor inbraakdetectie, branddetectiesystemen, toegangscontrolesystemen, camerabewaking, poort- en hekopeners, slagbomen, draaikruisen, parkeerbeheer, industriële schuifpoorten, enz…

Bij de selectie van ons uitgebreid aanbod, komt steeds de kwaliteit op de eerste plaats.

M&K-elektriciteitswerken is een leverancier van oplossingen. Niet alleen kan de klant bij M&K-elektriciteitswerken terecht voor de nodige producten, maar hij/zij kan tevens rekenen op een uitgebreide ervaring om zijn/haar concept, installatie en afwerking van de projecten tot in de puntjes te begeleiden en te realiseren.

Wij stellen hoge eisen aan onze fabrikanten en werken daarom uitsluitend met produkten van partners die wat extra kunnen betekenen. Zo werkt M&K-elektriciteitswerken nauw samen met bithino, waardoor we beroep kunnen doen op o.a. topleveranciers zoals  Mede dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij rekenen op een perfecte ondersteuning van deze topleveranciers en hierop steeds beroep doen.